19 دی آنلاین: معاون امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه ایران با تولید سه میلیون و ۴۰۰ هزار تن انگور در سطح ۳۱۰ هزار هکتار، مقام هشتم جهان را در اختیار دارد، بر لزوم توسعه صادرات این محصول تاکید کرد.
محمدمهدی برومندی چهارشنبه در اولین جشنواره انگور دیم در شهرستان ممسنی، به اهمیت نقش باغداران انگور در ارزآوری این محصول اشاره کرد و افزود: در حال حاضر صادرات این محصول ۶۵ هزار تن است؛ در سال گذشته نیز صادرات ۱۵۰ هزار تن کشمش، ۲۵۰ میلیون دلار ارزآوری به همراه داشت.
وی استان فارس را نمونه‌ای موفق و ظرفیتی ارزشمند در حوزه کشاورزی معرفی کرد و ادامه داد: در این استان ۳۶۵ هزار هکتار باغ وجود دارد که سالانه سه میلیون و ۳۰۰ هزار تن محصول تولید می‌کندو به جرات می‌توان گفت به جز میوه کیوی، هر محصول باغی که در کشور تولید شود، در فارس نیز وجود دارد.
معاون وزیر جهاد کشاورزی بیان کرد: تنها در محصول انگور، ۴۸ هزار هکتار تاکستان داریم که ۲۵ هزار هکتار آن دیم است و از این سطح، میزان ۴۵۰ هزار تن انگور تولید می‌شود.
برومندی ضمن ابراز خرسندی از انتصاب رئیس جدید سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، خطاب به مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی این استان گفت: این مرکز خدمات ارزنده‌ای ارائه داده است و باید ما را در بخش اجرا، برای مقابله با تغییر اقلیم و توسعه پایدار یاری دهد.
وی بر اهمیت برگزاری جشنواره‌های بخش باغبانی تاکید و خاطرنشان کرد: این برنامه‌ها علاوه بر اینکه ما را در کنار هم قرار می‌دهد، فرصتی برای طرح مسائل و مشکلات است؛ حضور ما نیز در اینجا کمک می‌کند تا در برنامه‌ریزی‌ها، اقدامات مؤثرتری انجام دهیم.

  • نویسنده :
  • منبع :