19 دی آنلاین: خطیب نماز جمعه تهران در برابر مطالبات نمازگزارانی که در قالب شعارهایی علیه برخی افراد با موضوع حجاب مطرح می شد، تاکید کرد که نباید فقط نام یک شخص را برد چراکه همه مسئولان در این زمینه موظف به پیگیری هستند.
حجتالاسلام محمدجواد حاج علیاکبری ۲۸ شهریور ۱۴۰۴ پس از خطبه اول نماز جمعه این هفته تهران که در آن مطالبی درباره اهمیت زیست عفیفانه و مسئولیت مشترک مردم و مسئولان بیان کرد، زمانی که در حال شروع خطبههای دوم نماز جمعه بود در واکنش به عدهای که شعار می دادند گفت: به اندازه کافی عرایضم را بیان کردم، مسئولیت مشترک و به عهده همه ما است، بدون استثنا.
وی افزود: لازم نیست شخص خاصی را خطاب قرار دهیم، اول خطاب به بنده و همه کسانی است که به نوعی در این زمینه وظیفه داریم. انشاءالله باید دست به دست هم داده و با مهربانی و کنار هم قرار گرفتن همفکری کار را دنبال کنیم.
- نویسنده :
- منبع :
https://19dey.com/news/92274