19 دی آنلاین: رئیس سازمان بورس جزئیات واریز سود سهام عدالت از فردا چهارشنبه را تشریح کرد.
حجت الله صیدی رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار امشب در صدا و سیما اعلام کرد،واریز سود سهام عدالت از فردا چهارشنبه آغاز می‌شود به مدت ۴۸ ساعت طول خواهد کشید. 
به گفته رئیس سازمان بورس دارندگان سهام عدالت به ارزش اسمی ۴۵۲ هزار تومان مبلغ ۷۴۷ هزار تومان سود دریافت خواهند کرد. 
به گفته صیدی، دارندگان سهام عدالت به مبلغ اسمی ۵۳۲ هزار تومان نیز مبلغ ۸۸۱ هزار تومان و دارندگان سهام عدالت به ارزش اسمی یک میلیون تومانی نیز مبلغ یک میلیون و ۶۵۰ هزار تومان سود دریافت خواهند کرد. 
رئیس سازمان بورس همچنین در مورد سهام عدالت متوفیان گفت: کسانی که انحصار وراثت انجام داده و پرونده خود را تکمیل کرده‌اند، سود به حساب آنها واریز می‌شود.
به گزارش فارس، تعداد کل سهامداران عدالت ۴۹ میلیون و ۱۲۰ ۱۵۲۱ نفر هستند که در طی ۱۹ سال گذشته حدود ۴ میلیون نفر از آنها فوت کرده و ورثه این متوفیان می‌توانند سهام سود سهام آنها را به شرط ارائه برگه انحصار ورثه دریافت کنند. 
همچنین آخرین آمار واریز سود سهام عدالت نشان می‌دهد در مجموع حساب‌های حدود ۴۴ میلیون نفر از سهامداران عدالت معتبر بوده و از سود به حساب آنها واریز می‌شود. 
حساب‌هایی که مسدود بوده یا از حساب‌های مشترک  قابل واریز سود نیستند. 
این دوره از سود سهام عدالت مربوط به باقیمانده سود عملکرد سال ۱۴۰۲ شرکت‌های سرمایه‌پذیر بوده که به همراه عایدی ناشی از سپرده گذاری این سودها در حساب‌های بانکی واریز می‌شود.
  • نویسنده :
  • منبع :