19 دی آنلاین: رسانه های رژیم صهیونیستی مدعی شدند که در پی تحولات اخیر و پاسخ جنبش حماس به طرح آتش‌بس دونالد ترامپ، مقامات سیاسی اسرائیل به ارتش این رژیم دستور داده که فعالیت‌های خود در نوار غزه را به عملیات دفاعی محدود کند.
شبکه الجزیره به نقل از سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی افزود:‌ مقامات سیاسی اسرائیل به ارتش این رژیم دستور داده‌اند تا فعالیت‌های نظامی خود در غزه را به اقدامات دفاعی محدود کند.
بر اساس این گزارش، این تصمیم در پی تحولات دیپلماتیک اخیر و پاسخ رسمی حماس به طرح آتش‌بس رئیس‌جمهور آمریکا اتخاذ شده است.
در این راستا، رادیو ارتش اسرائیل اعلام کرد که رئیس ستاد ارتش جلسه‌ای ویژه برای ارزیابی وضعیت تشکیل داده و دستور افزایش آمادگی برای اجرای مرحله اول طرح ترامپ را صادر کرده است.
این رسانه نظامی رژیم صهیونیستی افزود که در این جلسه، بر اولویت امنیت نیروهای ارتش و تمرکز کامل ظرفیت‌های نظامی بر فرماندهی جنوبی تاکید شد.
هم‌زمان، پایگاه خبری آمریکایی آکسیوس (Axios) به نقل از یک مقام رژیم صهیونیستی ادعا کرد که ارتش اسرائیل با دستور مقامات سیاسی، عملیات تهاجمی خود در غزه را متوقف کرده و صرفا" به اقدامات دفاعی خواهد پرداخت.
این مقام رژیم صهیونیستی همچنین مدعی شده که طرح تصرف شهر غزه نیز متوقف شده است.
این تحولات در حالی رخ می‌دهد که جنبش حماس جمعه شب با اصول کلی طرح ترامپ برای آتش‌بس در غزه موافقت و اعلام آمادگی کرده است تا از طریق واسطه‌ها وارد مذاکرات درباره جزئیات اجرای توافق شود. 
دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا عصر جمعه به وقت محلی گفت: «بر اساس بیانیه‌ای که حماس هم اکنون منتشر کرد، من معتقدم که آنها برای صلح پایدار آماده هستند. اسرائیل باید فورا بمباران غزه را متوقف کند تا ما بتوانیم گروگان‌ها را به سرعت و به صورت امن آزاد کنیم! در حال حاضر، انجام این کار بسیار خطرناک است. ما در حال حاضر در حال بحث در مورد جزئیاتی هستیم که باید بررسی شوند. این امر فقط مربوط به غزه نیست، بلکه مربوط به صلحی است که مدت‌هاست در خاورمیانه به دنبال آن هستیم.»
آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل از پاسخ مشروط حماس به طرح دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا درباره غزه استقبال کرد و آن را دلگرم کننده دانست.
  • نویسنده :
  • منبع :