19 دی انلاین: یک رسانه اسرائیلی سه شنبه شب فاش کرد که "اسرائیل" برای مقابله با ناوگان جدید کمک های بشر دوستانه که از ایتالیا راهی غزه شده است، آماده می شود.
به گزارش شبکه الجزیره قطر، شبکه ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد که ارتش این رژیم خود را برای کنترل یک ناوگان دیگر که از ایتالیا به راه افتاده و انتظار می‌رود امشب به نوار غزه برسد، آماده می‌کند.
بر اساس این گزارش، نیروهای امنیتی اسرائیلی پیش بینی کرده‌اند که مقابله با این ناوگان ممکن است پیچیده‌تر از ناوگان‌های قبلی باشد.
این ناوگان نیز با هدف شکستن محاصره ظالمانه رژیم اشغالگر صهیونیستی و رساندن کمک به ساکنان نوار غزه به حرکت درآمده است.
رژیم صهیونیستی طی روزهای اخیر ۴۲ کشتی ناوگان الصمود را در آب‌های بین‌المللی توقیف و صدها فعال خارجی حاضر در آن را بازداشت کرد.
  • نویسنده :
  • منبع :