19 دی آنلاین: رئیس اورژانس ۱۱۵ بابل گفت: سقوط یک دستگاه خودروی پراید به داخل رودخانه در محور گنج افرور در محدوده روستای «طلوت» پنج مصدم به جای گذاشت.
دکتر ابوالقاسم لعلی روز شنبه در گفت گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: طی تماس مردمی با مرکز ارتباطات اورژانس، حادثه‌ای مبنی بر انحراف یک دستگاه خودروی پراید به داخل رودخانه در محور گنج‌افروز به طلوت گزارش شد.
وی گفت: با اعلام این حادثه، تکنسین‌های اورژانس ۱۱۵ بابل از پایگاه‌های روشن‌آباد و هلیدشت واقع در مسیر جاده گنج افروز در اسرع وقت به محل حادثه اعزام شدند.
رئیس مرکز فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بابل افزود:در این سانحه، پنج نفر شامل چهار زن «با سنین ۴۲، ۴۶، ۴۰ و ۸ ساله» و یک پسر ۱۳ ساله دچار آسیب‌دیدگی‌های شدید از نوع «مولتی‌تروما و هدتروما» شدند.
لعلی تصریح کرد:تکنسین‌های اورژانس ۱۱۵ بابل پس از انجام اقدامات درمانی اولیه در محل حادثه، مصدومان را جهت ادامه روند درمان به بیمارستان شهید بهشتی بابل منتقل کردند.

  • نویسنده :
  • منبع :