19 دی آنلاین: فرمانده پلیس فرودگاه‌های کشور از کشف 12 کیلو و 700 گرم قهوه آغشته به مواد مخدر از نوع تریاک، توسط کارکنان پلیس فرودگاه حضرت امام (ره) خبر داد.
سرهنگ ابراهیم حاجی‌حسینلو فرمانده پلیس فرودگاه‌های کشور اظهار کرد: ماموران پلیس فرودگاه حضرت امام(ره) در حین کنترل تخصصی بارهای ارسالی به خارج از کشور به یک مرسوله حاوی قهوه در خصوص احتمال حمل مواد مخدر مشکوک  شدند.
وی افزود: پس از بررسی‌های اولیه و همچنین هماهنگی‌های لازم، مرسوله مذکور بازگشایی، بازبینی و بازرسی دقیق شد که نهایتاً مقدار 12 کیلو و 700 گرم  قهوه آغشته به مواد مخدر از نوع تریاک که به طرز ماهرانه‌ای در بسته های خشکبار جاسازی شده بود، کشف و ضبط شد.
این مقام انتظامی در پایان افزود: در این خصوص متهم اصلی دستگیر و بهمراه مواد مخدر مکشوفه و پرونده تحویل مراجع قضایی شد.

  • نویسنده :
  • منبع :