19 دی آنلاین: رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان از ثبت پنجمین مورد فوت قطعی ناشی از بیماری آنفلوآنزا در استان خبر داد و گفت: فرد فوت‌شده مردی ۶۵ ساله و دارای بیماری زمینه‌ای سرطان بوده است.
پژمان شاهرخی با بیان اینکه به‌جز نخستین فوتی که ۲۶ سال داشت، سن سایر فوت‌شدگان بالا بوده است، افزود: موارد فوتی در شهرستان‌های حاجی‌آباد، بندرعباس، رودان و پارسیان ثبت شده‌اند.
وی با اشاره به وضعیت ابتلا و بستری‌ها در استان، اظهار کرد: در حال حاضر ۲۶۴ بیمار مبتلا به آنفلوآنزا در بیمارستان‌های هرمزگان بستری هستند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با بیان اینکه بیشترین موارد ابتلا مربوط به کودکان است، افزود: بیش از ۷۰ درصد نمونه‌های آزمایشگاهی گرفته‌شده در کودکان مثبت بوده است و این درصد در سالمندان نیز به حدود ۵۰ درصد می‌رسد.
شاهرخی با اشاره به روند کاهشی بستری‌ها نسبت به هفته گذشته، بیان کرد: آمار بیماران بستری‌شده اندکی کاهش یافته و در حال حاضر روند ابتلا به بیماری نزولی است، با این حال احتمال درگیری و تداوم شیوع آنفلوآنزا تا دو هفته آینده در استان وجود دارد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، وی بر لزوم رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی، مراقبت از گروه‌های پرخطر و مراجعه به‌موقع بیماران دارای علائم شدید به مراکز درمانی تأکید کرد.

  • نویسنده :
  • منبع :