19 دی آنلاین: سرپرست فرمانداری ویژه جهرم با تشریح رخداد شب گذشته روستای حسین آباد جهرم که منجر به درگذشت نیروی جوان و ایثارگر هلال احمر فارس شد، گفت: ساعت ۲:۵۰ شب، پیکر بی جان فرد مفقود شده نیز پیدا شد.
سجاد مطهر نیا صبح جمعه با اعلام این خبر، به ایرنا گفت: این حادثه در ساعت ۲۱:۴۰ شامگاه پنجشنبه در روستای حسین‌آباد قبله رخ داد.
او افزود: در پی تماس مردمی مبنی بر گیر افتادن یک دستگاه خودرو به همراه سرنشینان در مسیر رودخانه روستای حسین‌آباد قبله، بلافاصله تمام عوامل امدادی و خدماتی به محل حادثه اعزام شدند که با تلاش عوامل امدادی از رودخانه خارج شد. 
او ادامه داد: بنا بر اظهارات حاضران در صحنه، این خودرو سه سرنشین داشته که ۲ نفر موفق به نجات خود شدند و یک نفر دیگر مفقود شده بود که عملیات جست‌وجو برای یافتن فرد مفقودشده ادامه داشت و در نهایت جسد بی جان فرد مفقودشده حوالی ساعت ۲:۵۰ بامداد جمعه پیدا شد.
سرپرست فرمانداری ویژه جهرم گفت: در جریان عملیات امدادرسانی، متاسفانه یک دستگاه خودروی دیگر بدون توجه به هشدارها و تذکرات مکرر نیروهای امدادی، از سمت مقابل رودخانه وارد آب شد که به دلیل جریان شدید آب واژگون شد که دو نفر از سرنشینان این خودرو با تلاش فراوان نیروهای امدادی از آب نجات داده شدند، اما متاسفانه در حین عملیات امداد و نجات، یکی از نیروهای امدادی هلال‌احمر جان خود را از دست داد.
مطهر نیا تاکید کرد: از شهروندان درخواست می‌شود به هنگام بارندگی برای حفظ جان از ترددهای غیرضروری در سطح شهر خودداری کرده و به هیچ عنوان به مسیر رودخانه و جریان آب نزدیک نشوند.

در همین رابطه، استاندار فارس در پی درگذشت شهادت‌گونه زنده‌یاد «محمد قربان» نجاتگر فداکار جمعیت هلال‌احمر شهرستان جهرم که حین عملیات امدادرسانی به شهروندان گرفتار در یک رودخانه فصلی جان خود را از دست داد، با صدور پیامی این ضایعه اندوه‌بار را تسلیت گفت و از ایثار و مجاهدت نیروهای امدادی قدردانی کرد.                                       

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری فارس، متن پیام حسینعلی امیری به این شرح است:
درگذشت شهادت‌گونه و تأثربرانگیز زنده‌یاد «محمد قربان» امدادگر فداکار جمعیت هلال‌احمر شهرستان جهرم، که در حین عملیات امدادرسانی به شهروندان گرفتار در یک رودخانه فصلی، جان خود را مخلصانه فدا کرد، موجب اندوه عمیق اینجانب و عموم مردم شریف استان فارس گردید. این نیروی فداکار جمعیت هلال احمر با ایثار جان خویش، جلوهای والا از انسانیت و مسئولیت‌پذیری را به نمایش گذاشت و نام خود را در زمره قهرمانان این مرز و بوم جاودانه ساخت. 
اینجانب ضمن عرض تسلیت به خانواده داغدار این جوان برومند، جامعه بزرگ جمعیت هلال‌احمر و مردم نجیب شهرستان جهرم و استان فارس، از درگاه خداوند متعال برای ایشان علو درجات و برای بازماندگان صبر و شکیبایی مسألت دارم. 
همچنین از همت بلند و تلاش‌های جهادی تمامی نیروهای امدادی در جمعیت هلال‌احمر، اورژانس، نیروهای مردمی و داوطلبان غیوری که در روزهای اخیر با حضور ایثارگرانه در صحنه‌ بارش‌های سنگین استان، برای صیانت از جان و مال مردم از هیچ تلاشی دریغ نکردند، صمیمانه قدردانی و سپاسگزاری می‌نمایم. بی‌شک این مجاهدت‌های ایثارگرانه در پیشگاه الهی مأجور و در حافظه تاریخی مردم فارس ماندگار خواهد بود.
گفتنی است؛ «محمد قربان» نجاتگر جمعیت هلال احمر استان فارس، بامداد جمعه (۲۸ آذر) در جریان عملیات امداد و نجات مردم گرفتار در سیلاب‌های شهرستان جهرم، جان خود را فدا کرد.
ستاد هماهنگی مدیریت بحران جهرم در پی بارندگی‌های اخیر و باهدف حفظ سلامت شهروندان، با صدور اطلاعیه‌ای با اشاره به خطر وقوع سیلاب، تردد در بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها این شهرستان را ممنوع کرد.
  • نویسنده :
  • منبع :