۱۹ دی آنلاین: دادستان شهرستان میناب از شناسایی و بازداشت دو نفر از سر شبکه‌های اصلی پرونده‌های مرتبط با قاچاق سوخت در بندر کلاهی میناب خبر داد.
ابراهیم طاهری با اشاره به اقدامات انجام شده توسط دستگاه قضایی استان هرمزگان به منظور مقابله با قاچاق سوخت گفت: با صدور دستور قضایی دو نفر از سر شبکه‌های اصلی قاچاق سوخت در بندر کلاهی شهرستان میناب که متواری بودند، شناسایی و در یک اقدام هماهنگ بازداشت شدند.
وی تصریح کرد: در خصوص یکی از افراد بازداشت شده در دادگاه انقلاب حکم غیابی صادر شده و به موجب رای صادره، وی به دو سال حبس تعزیری، ۷۴ ضربه شلاق و پرداخت سه هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال جزای نقدی محکوم شده است.
طاهری افزود: این متهم ضمن ایجاد مجموعه‌ای از انبار‌ها و مخازن بزرگ سوخت قاچاق در بندرکلاهی با ایجاد شبکه‌ای از قاچاقچیان و فروش سوخت قاچاق به ثروت نجومی دست یافته و در حالی که قصد داشت از طریق مرز هوایی به همراه وجوه نقد حاصل از قاچاق به یکی از کشور‌های خارجی بگریزد، با دستور قضایی توسط یکی از ضابطان خاص بازداشت شد.
دادستان میناب اضافه کرد: متهم فوق فرزند خانم خانه‌داری است که پیش از این خبر گردش مالی بیش از ۵ هزار میلیارد تومانی وی از قاچاق سوخت در بندرکلاهی میناب منتشر شده بود و آن پرونده نیز به صورت جداگانه در حال رسیدگی است.
ابراهیم طاهری با تأکید بر اینکه برخورد با عناصر دخیل در شبکه‌های قاچاق سوخت و غارتگران ثروت عمومی بدون اغماض خواهد بود افزود: متهم شاخص دیگری مرتبط با طرح پاکسازی مناطق آلوده به قاچاق سوخت و از سرشبکه‌های اصلی با اتهام قاچاق حداقل دو میلیون و پانصد هزار لیتر گازوئیل اخیراً دستگیر شده و پرونده وی نیز با صدور کیفرخواست به دادگاه ارسال و به زودی رای دادگاه در خصوص این متهم صادر خواهد شد.
  • نویسنده :
  • منبع :