19 دی آنلاین: اداره کل اطلاعات کهگیلویه و بویراحمد از شناسایی و دستگیری ۸۶ نفر از عناصر اصلی و لیدر‌های اغتشاشات اخیر در استان خبر داد.
در اطلاعیه اداره کل اطلاعات کهگیلویه و بویراحمد آمده است: با استعانت از خداوند متعال، عنایات ائمه اطهار علیهم‌السلام و در سایه هوشیاری و تلاش بی‌وقفه سربازان گمنام امام زمان (عج)، ۸۶ نفر از عناصر اصلی اغتشاشات اخیر که در تخریب اموال عمومی، آسیب‌رسانی به کسبه و بازاریان و تیراندازی به حافظان نظم و امنیت نقش داشته‌اند، شناسایی و با هماهنگی مراجع قضایی دستگیر شدند.
براساس این اطلاعیه، سه نفر از عوامل اصلی آشوب در سایر استان‌ها که پس از وقوع ناآرامی‌ها به کهگیلویه و بویراحمد متواری شده بودند نیز شناسایی و تحت تعقیب قضایی قرار گرفتند.
از افراد بازداشت‌شده ۵ قبضه سلاح جنگی، مقادیر قابل توجهی مهمات و ۴۳ عدد کوکتل مولوتوف کشف و ضبط شده است.
اداره‌کل اطلاعات کهگیلویه و بویراحمد ضمن قدردانی از همکاری مردم استان تأکید کرده است: خادمان ملت ایران و مردم غیور کهگیلویه و بویراحمد بر عهد خود استوارند و تا شناسایی، دستگیری و مجازات سایر مزدوران و پایان‌دادن به فتنه آمریکایی–صهیونیستی از پای نخواهند نشست.
در پایان از مردم کهگیلویه و بویراحمد خواسته شده است هرگونه تحرک مشکوک در محیط پیرامون خود را به ستاد خبری اداره‌کل اطلاعات به شماره ۱۱۳ یا از طریق کانال رسمی ستاد خبری وزارت اطلاعات با شناسه ۱۱۳Vaja@ در پیام‌رسان‌های «ایتا» و «بله» گزارش دهند.
  • نویسنده :
  • منبع :