19 دی آنلاین: متقاضیانی که حساب خود را وکالتی کرده‌اند تا ساعت ۲۴ امشب فرصت دارند با ورود به سامانه عرضه خودرو‌های وارداتی ثبت‌نام و ۲ اولویت خود را انتخاب کنند.
در این دوره، خودرو‌های تویوتا کرولا، تویوتا کرولا کراس، تویوتا راوفور و تویوتا فرانت لندر و نیسان سیلفی در مدل‌های ۲۰۲۵ و ۲۰۲۶ با بازه قیمتی حدود ۴ تا ۶ میلیارد تومان عرضه شده است. 
متقاضیان تا ساعت ۲۴ امشب مهلت دارند با مراجعه به سامانه عرضه خودرو‌های وارداتی به نشانی salecars.ir دو اولویت خود را از میان خودرو‌های عرضه‌شده انتخاب کنند.  
براساس اعلام سامانه، متقاضیانی که حساب خود را با عنوانی غیر از «خودرو وارداتی» وکالتی کنند، امکان ثبت‌نام نخواهند داشت. 
گفتنی است؛ مرحله جدید فروش خودرو‌های وارداتی از ۲۵ بهمن آغاز شده و تا کنون؛ اطلاعیه‌ای مبنی بر تمدید مهلت ثبت نام در سامانه عرضه خودرو‌های وارداتی منتشر نشده است.

  • نویسنده :
  • منبع :