۱۹ دی آنلاین: معاون دادستان عمومی و انقلاب اراک گفت: کارگاه تزریق الکل به داخل بطری‌های دلستر در این شهرستان کشف و روند شناسایی افراد متخلف در دستور کار است.
به گزارش روابط عمومی دادگستری استان مرکزی، امین رضایی افزود: متخلفان، الکل‌های در نظر گرفته شده برای مصارف قانونی را، با روش‌های خاصی وارد بطری‌ها و قوطی‌های فلزی می‌کردند و سپس به بازار عرضه می‌کردند.
وی بیان کرد: متعاقب وصول گزارش، دستور دستگیری متهم، پلمپ محل و تشکیل پرونده قضایی صادر شد و با توجه به شواهد موجود در حال شناسایی اشخاصی هستیم که در زنجیره پخش و توزیع این مشروبات الکلی نقش داشتند.
معاون دادستان عمومی و انقلاب اراک اضافه کرد: میزان دقیق این اقلام هنوز مشخص نیست، اما مقدار قابل توجهی بوده است و تحقیقات تکمیلی ادامه دارد.
رضایی افزود: این اقدام بیشتر در مورد نوشیدنی‌هایی با مارک‌های مجاز انجام شده است و در حال حاضر یک نفر دستگیر شده و با توجه به اعترافات وی، شناسایی دیگر افراد دخیل در این پرونده ادامه دارد.

  • نویسنده :
  • منبع :