۱۹ دی آنلاین: آیت‌الله حسین نوری همدانی از مراجع تقلید در پیامی به مناسبت شهادت مقام معظم رهبری، گفت: شهادت رهبر حکیم و شجاع انقلاب اسلامی ایران حضرت آیت الله خامنه‌ای «ره» پاداش یک عمر اخلاص و مجاهدت و بندگی بود که پروردگار متعال او را به آرزوی همیشگی و خواسته مستمر در دعاهایش نائل نمود.
در این پیام آمده است: شهادت این رهبر بزرگ جهان اسلام را به پیشگاه حضرت بقیة‌الله الأعظم «عج» و امت اسلام و همه آزادیخواهان جهان تبریک و تسلیت عرض می‌کنم.
پیام ادامه یافته است: رهبر معظم انقلاب در دوران نزدیک به چهار دهه رهبری بعد از امام راحل «ره» همانند همان مقتدای خود هیچگاه برای غیر خدا کاری نکردند و تصمیمی نگرفتند و سخنی بر زبان‌ جاری نکردند. در علم و عمل، تقوا و شجاعت ممتاز بودند، هیچگاه حتی در هنگامه‌ خطر خود را از ملت خویش جدا نکردند.
این مرجع تقلید افزوده است: بی‌شک آمریکای جنایتکار و صهیونیست خونخوار به پایان راه خود رسیدند و این‌بار نیروهای مسلح قدرتمند پاسخ قطعی و فراموش ناشدنی خواهند داد، در این شرایط خاص ملت بزرگ ایران و همه آزادیخواهان با حفظ خشم مقدس خود در مقابل دشمن، توجه داشته باشند حفظ وحدت‌ و همبستگی و پرهیز از هرگونه اختلاف واجب و ضروری است، باید با حضور در صحنه و انسجام همه اقشار مردم دشمن را ناامید کرد.
پیام حاکی است: انشاءالله خبرگان ملت نیز به وظیفه تاریخی خود عمل خواهند کرد و دشمن خواهد دانست که مسیر انقلاب با قدرت ادامه‌ خواهد پیدا کرد.
  • نویسنده :
  • منبع :