۱۹ دی آنلاین: وزارت امور خارجه آمریکا روز دوشنبه به وقت محلی و در سومین روز حملات مشترک آمریکا و اسرائیل علیه جمهوری اسلامی ایران، از شهروندان خود خواست هرچه سریع‌تر بیش از ۱۵ کشور در خاورمیانه را ترک کنند.
مورا نامدار معاون وزیر خارجه آمریکا در امور کنسولی گفت: از آمریکایی‌ها خواسته شده با استفاده از پروازهای تجاری منطقه را ترک کنند. این هشدار شامل بحرین، مصر، ایران، عراق، (رژیم)اسرائیل، کرانه باختری و غزه، اردن، کویت، لبنان، عمان، قطر، عربستان سعودی، سوریه، امارات متحده عربی و یمن می‌شود.
معاون وزیر خارجه آمریکا در امور کنسولی، اعلام کرد از آمریکایی‌ها خواسته شده با استفاده از پروازهای تجاری منطقه را ترک کنند.
وی افزود: این هشدار شامل بحرین، مصر، ایران، عراق، (رژیم)اسرائیل، کرانه باختری و غزه، اردن، کویت، لبنان، عمان، قطر، عربستان سعودی، سوریه، امارات متحده عربی و یمن می‌شود.
  • نویسنده :
  • منبع :