19 دی آنلاین: یک مقام امنیتی با اشاره به تحولات اخیر در منطقه اظهار داشت: ایران کاملاً آماده و منتظر اولین جرقه است و در صورت آغاز کوچک‌ترین تعرضی، پاسخ هم‌سطح این تهدیدها را با سرعت و شدت بی‌سابقه‌ای عملی خواهد کرد.
یک مقام امنیتی در گفتگو با خبرنگار فارس، با اشاره به تحولات اخیر در منطقه اظهار داشت: همه جهان با بهت و حیرت در حال نظاره هستند که نتانیاهو، نخست‌وزیر جنایتکار و نسل‌کش رژیم صهیونیستی، همه نقاب‌ها و پرده‌ها را کنار زده تا جایی که اصل نابودی ایران را شعار انتخاباتی خودش قرار داده است.
این مقام امنیتی تأکید کرد: ایران قطعاً هر تهدیدی را در همان سطح پاسخ خواهد داد.
ایران کاملاً آماده و منتظر اولین جرقه است
وی افزود: ایران کاملاً آماده و منتظر اولین جرقه است و در صورت آغاز کوچک‌ترین تعرضی، پاسخ هم‌سطح این تهدیدها را با سرعت و شدت بی‌سابقه‌ای عملی خواهد کرد.
این مقام امنیتی با توصیه جدی به ساکنان سرزمین‌های اشغالی گفت: هر لحظه برای آخرین حماقت احتمالی نتانیاهو آماده باشید و از همین حالا نقطه گریز خود را مشخص و برای آن برنامه‌ریزی کنید.
وی تصریح کرد: ایران متعهد است گریزگاه‌های زمینی، دریایی و هوایی سرزمین‌های اشغالی و مسیرهای منتهی به آنها، امن‌ترین نقاط اسرائیل باقی بمانند.
این مقام امنیتی در پایان خاطرنشان کرد: جهان به چشم خود دیده است که ما به آنچه می‌گوییم، عمل خواهیم کرد.
  • نویسنده :
  • منبع :