19 دی آنلاین: قطر گزارش‌های منتشر شده مبنی بر عدم دستیابی آمریکا و ایران به توافق را تکذیب و بر حمایت مداوم خود از مذاکرات تاکید کرد.
به گزارش شبکه الحدث عربستان، دفتر رسانه‌ای بین‌المللی قطر در بیانیه ای اعلام کرد که گزارش‌های منتشر شده در شبکه های اجتماعی که در آنها ادعا شده «نخست‌ وزیر و وزیر امور خارجه» قطر اعلام کرده‌ است که آمریکا و ایران به توافق نرسیده‌اند، بی‌ اساس و گمراه‌ کننده است.
این بیانیه افزود:‌ اظهارات «نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه» قطر به طور هدفمند توسط طرف‌ هایی که از ادامه جنگ و بی‌ ثباتی در منطقه ما سود می‌برند، تحریف شده است.
دفتر رسانه‌ای بین‌المللی قطر افزود: حساب‌های کاربری جعلی ادعاهای متعددی از این دست را با هدف خنثی کردن تلاش‌های دیپلماتیک و سوق دادن اوضاع به سمت تشدید بیشتر منتشر می‌کنند که بسیار غیرمسئولانه است.
این بیانیه اضافه کرد که نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه قطر در اظهارات خود تاکید کردند که هر دو طرف به تلاش برای دستیابی به توافق ادامه می‌دهند.
دفتر رسانه‌ای بین‌المللی قطر افزود که میانجیگری قطر با هماهنگی نزدیک با ایالات متحده آمریکا و ایران برای حمایت از مذاکرات جاری ادامه دارد.

  • نویسنده :
  • منبع :