دکتر مصطفی قانعی دبیر ستاد توسعه زیستفناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا در خصوص فعالیت و تحقیق در حوزه تولید واکسن کرونا افزود: در حال حاضر تحقیق و تولید هفت واکسن تحت حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری توسط شرکتهای دانش بنیان در کشور در حال اجرا است که توسط ستاد توسعه زیست فناوری کار آنها پیش میرود.
وی خاطرنشان کرد: علاوه بر این، تحقیقات و تولید در خصوص یک واکسن دیگر نیز به طور مجزا از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری توسط بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان امام (ره) درحال انجام است.
رییس کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا ادامه داد: واکسن کرونایی که به تازگی مجوز آزمایش انسانی گرفته متعلق به ستاد اجرایی فرمان امام (ره) بوده و امید است تا پایان دی ماه سه شرکت دیگر مجوز ورود به فاز انسانی تولید واکسن کرونا را دریافت کنند.
قانعی یادآور شد: این واکسنها بعد از طی کردن فاز انسانی باید وارد فاز تولید صنعتی شوند و در حجم انبوه برای کل کشور واکسن کرونا تولید کنند.
وی در خصوص نوع فناوری استفاده شده در واکسن بنیاد برکت نسبت به واکسنهای مشابه دیگر کشورها که در حال ساخت است، گفت: واکسنی که مجوز آزمایش انسانی دریافت کرده، همانند واکسن سینوواک چین است یعنی از کل ویروس کشته شده کرونا برای تولید واکسن کرونا استفاده کرده است.
- نویسنده :
- منبع :