19 دی: یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب گفت: در مجلس ما که یک نهاد مهم قانون‌گذاریست و سرنوشت کشور در دستش است تعدادی افراد با تندروی و سواستفاده از اختیار و قلب بعضی از مسائل به تشویش اذهان عمومی می‌پردازند.
مرتضی مبلغ در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا، درباره تلاش برای بررسی مجدد طرح صیانت از فضای مجازی در مجلس که با واکنش افکار عمومی مواجه شده است، گفت: در حالی که مشاهده می‌کنیم در جامعه برخی از افراد به دلیل اظهار ظر شخصی و درج یک مطلب خاصی در یک روزنامه‌ای که تیراژ محدودی هم دارد گاهی با اتهام تشویش اذهان عمومی احضار و محکوم به زندان می‎‌شوند؛ اما در مجلس ما که یک نهاد مهم قانون‌گذاری است و سرنوشت کشور در دستش است برخی با تندروی و سواستفاده از اختیار و قلب بعضی از مسائل به گونه‌ای به تشویش اذهان عمومی می‌پردازند و هیچ اتفاقی هم در کمال تاسف نمی‌افتد.
معاون سیاسی وزارت کشور در دولت اصلاحات یادآور شد: در شرایطی که جامعه در روزهای پایانی سال از گرانی‌ها ملتهب و نگران است و همه غم، درد و رنج تامین مایحتاج عمومی خودشان را دارند باید هرچه بیشتر با مردم همدلی و سعی کرد شرایط مساعد را فراهم کرد، این تندروها در مجلس دست به کارهایی می‌زنند که وجدان عمومی را تحریک و تخریب و واقعا در اذهان عمومی  تشویش ایجاد می‌کند.
وی ادامه داد: در همین ماجرای ارز ترجیحی ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی که تقریبا همه کارشناسان و معتقد هستند این را نباید به طور ناگهانی و به طور تمام حذف کرد و باید تدریجی این کارها انجام بگیرد، برخی با جدیت ایستاده‌اند که این ارز را به طور کامل حذف کنند و مشخص است که عواقب سوء آن در جامعه چه خواهد شد؛ بله یک چنین اتفاقاتی متاسفانه در حال رخ دادن است و جریان‌هایی تندرو که توانسته‌اند از طریق با رانت‌های گسترده سیاسی و تبلیغاتی وارد مجلس شوند دست به این حرکت‌ها می‌زنند. 
این فعال سیاسی اصلاح‌طلب تاکید کرد: واژه صیانت یک واژه ارزشمند و زیبایی است این جریان‌ها آن را مقلوب، معکوس و تخریبش کرده و کارهای خودشان را تحت عنوان چنین واژه‌ای پیش می‌برند و متاسفانه اگرچه هیات رییسه کلیات تصویب شده در کمیسیون مشترک را رد کرد اما خوشبین نیستم و معتقدم این‌ها همچنان به حرکت خودشان در کشور ادامه می‌دهند.
وی خاطر‌نشان کرد: بعد از ۴۳ سال تجربه‌های مختلف که در کشور در زمینه این نوع مسائل اتفاق افتاده است، هنوز ذهن بسته برخی از این جریان‌ها تکان نخورده و درس نگرفتند که راه مقابله با تهدیدهای فرهنگی و رسانه‌ای این روش‌های منسوخ و از کار افتاده نیست. متاسفانه این روش‌ها نه تنها هیچ گره‌ای را باز نمی‌کند بلکه کورتر هم می‌کند و در واقع این‌ها باید مشکل را در درون خودشان جستجو کنند و به قول حافظ بفهمند آنان و تفکرشان مشکل جامعه است نه این مسائلی که مطرح می‌کنند.
وی با بیان اینکه چرا اجازه داده می‌شود تندروها در کشور یکه تازی و مشکل‌سازی کنند، خاطرنشان کرد: خدایی نکرده اگر مردم به خاطر این روش‌ها و باتوجه به مشکلاتی که دارند، تحت فشارهای بیشتر واقع شوند و دست به واکنش‌های ناخواسته بزنند، چه دستاوردهایی برای کشور خواهد داشت؟

  • نویسنده :
  • منبع :