وی بیان کرد: طغیاله و مد شدید دریا باعث شده به بدنه، موتور قایق ها و بخشی از ادوات صیادی صیادان شهرستان دیر خسارتهایی وارد شود.
دهقان ادامه داد: این حادثه هیچ خسارت جانی به دنبال نداشته است و در حال بررسی خسارت مالی این حادثه هستیم.
وی اظهار کرد: به طور تقریبی شهرستان دیر در فصل بهار همواره با پدیده طغیان دریا روبرو است برهمین اساس استاندارد سازی اسکله صیادی این شهرستان و احداث موج شکن برای آن از جمله ضرورتهایی است که باید مورد توجه قرار گیرد.
در نوروز سال ۱۳۹۵ طغیان شدید دریا در شهرستان دیر در فاصله ۲۰۰ کیلومتری جنوب استان بوشهر صورت گرفت و موجب خسارت های جانی و مالی قابل توجهی شد.
فرماندار شهرستان دیر: مشکلات صیادان خسارت دیده پیگیری میشود
در همین خصوص فرماندار دیر استان بوشهر گفت: مشکلات صیادان خسارت دیده بر اثر بالا آمدن آب دریا در این بندر در اسرع وقت پیگیری میشود.
یونس باربرز در گفت وگو با ایرنا افزود: بامداد امروز جمعه براثر بالا آمدن آب دریا معروف به "طغیاله"، به قایقهای صیادی که در لنگرگاه اسکله شهرداری این بندر پهلو گرفته بودند، خسارت وارد شد.
وی اضافه کرد: به محض دریافت این خبر همه مدیران مرتبط و معاونان فرماندار در اسکله حضور پیدا کردند و مشکلات ایجاد شده برای صیادان پیگیری و توسط نیروهای مردمی، امدادگران هلال احمر، ناجیان و گشتهای دریایی کمک رسانی انجام شد.
فرماندار دیر با اشاره به اینکه در این حادثه هیچ خسارت جانی رخ نداد، بیان کرد: شماری قایق صیادی غرق شدند که باعث آسیب به بدنه و موتور و ادوات صیادی موجود درآنها شد.
وی یادآورشد: میزان خسارت وارده توسط کارشناسان بزودی بررسی اعلام خواهد شد.
باربرز با بیان اینکه این اسکله ایمنی لازم لنگرگاه را ندارد، گفت: در چند ماه اخیر مسئولان استانی و کشوری از این اسکله بازدید به عمل آورده اند که نظر همگی براین متمرکز شده است که این اسکله تعیین تکلیف و مشکلات صیادان برطرف شود.
- نویسنده :
- منبع :