19 دی: سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گفت: برگزاری امتحان شبه نهایی غیرقانونی نیست و برای تقویت دانش آموزان برگزار می‌شود.

علی فرهادی، سخنگوی وزارت آموزش و پرورش درباره امتحان شبه نهایی گفت: امتحانی تحت عنوان شبه نهایی وجود ندارد، مگر اینکه مدرسه برای ورزیده کردن دانش آموزان و آمادگی آنها برای آزمون نهایی، کاهش استرس دانش آموزان می‌توانند با هماهنگی انجمن اولیاء و مربیان این امتحان را برگزار کنند.
فرهادی افزود: امتحان شبه نهایی نباید منجر به افزایش استرس دانش آموزان شود و این امتحان اجباری نیست.
سخنگوی وزارت آموزش و پرورش افزود: معلم سرکلاس درس اجازه دارد تا بخشی از زمان تدریس خود را به ارزشیابی تحصیلی دانش آموزان اختصاص بدهد که به امتحان معروف است که بعد امتحان را تصحیح می‌کند و اینکار برای معلم جز زحمت چیزی ندارد.
فرهادی گفت: امتحان شبه نهایی غیر قانونی نیست و برای تقویت دانش آموزان برگزار می‌شود.
سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گفت: تلاش می‌شود دانش آموز برای امتحان نهایی آماده شود، چون این امتحان تاثیر سرنوشت ساز دارد که اگر آماده نشود برای امتحان نهایی و صرفا با یک امتحان ممکن است آن درس را آمادگی نداشته باشد ولی هرچه معلم از قبل ارزشیابی کند تحت هر عنوانی آزمون برگزار کند مشروط بر اینکه استرس به دانش آموزان وارد نشود و موجب رشد دانش آموز شود اشکالی ندارد.
فرهادی درباره اینکه نمرات امتحان شبه نهایی جایگزین نمره های آزمون مستمر شود گفت: نمره مستمر کلاسی برعهده معلم است و معلم تشخیص می‌دهد تا کدام آزمون را در نظر بگیرد و معمولا معلمان بهترین آزمون دانش آموز را نمره مستمر در نظر می‌گیرند و تلاش می‌کنند تا دانش آموز ضرر نکند.
سخنگوی وزارت آموزش و پرورش افزود: معلم می‌تواند هر آزمونی را برای آمادگی دانش آموزان برگزار کنند و به عنوان نمره مستمر در نظر بگیرند.
فرهادی گفت: نمره مستمر نمره پایش و اندازه گیری آمادگی دانش آموز است. وی گفت:آزمون مستمر در اردیبهشت ۱۴۰۳ برگزار می‌شود.
سخنگوی وزارت آموزش و پرورش افزود: آزمون شبه نهایی نه می‌تواند جای آزمون نهایی را بگیرد و نه جای آزمون مستمر.
  • نویسنده :
  • منبع :