طبق اعلام وبسایت این سازمان، بیشترین افزایش مرتبط به هند، آمریکا و برزیل بود. میزان تلفات جهانی هم با افزایش ۵ هزار و ۵۳۷ نفری به مجموع ۹۱۷ هزار و ۴۱۷ نفر رسید.
به گزارش «اکونومیک تایمز»، هند ۹۴ هزار و ۳۷۲ مورد جدید ابتلا را ثبت کرد و بعد از آن آمریکا، ۴۵ هزار و ۵۲۳ نفر و برزیل ۴۳ هزار و ۷۱۸ مبتلا را به ثبت رساندند. هر دو کشور آمریکا و هند هر یک بیش از ۱۰۰۰ مورد فوتی را گزارش کردند و برزیل از مرگ ۸۷۴ نفر در ۲۴ ساعت گذشته خبر داد.
رکورد قبلی بالاترین میزان ابتلای ثبت شده از سوی سازمان جهانی بهداشت، ۳۰۶ هزار و ۸۵۷ نفر در ۶ سپتامبر بود. این سازمان همچنین ۱۷ آوریل رکورد ۱۲ هزار و ۴۳۰ فوتی را به ثبت رساند.
روند سرایت «کووید-۱۹» همچنان در ۵۸ کشور از جمله در آرژانتین، اندونزی، مراکش، اسپانیا و اوکراین در حال خیزش است.
پیش از این دفتر مطبوعاتی سازمان جهانی بهداشت ضمن اعلام این که میزان سرایت و شدت ویروس کرونا از ۶ ماه قبل تغییر نکرده، به خبرگزاری روسی «تاس» درباره زمان پایان همهگیری کرونا گفت: این سازمان زمان پایان بحران مذکور را نمیداند، اما تصور بر این است که این بیماری در دو سال آینده تحت کنترل قرار خواهد گرفت.
دسامبر سال ۲۰۱۹ مقامات چینی سازمان جهانی بهداشت را از شیوع کرونا در شهر ووهان در مرکز این کشور آگاه کردند. تاکنون بنابر آمارها، بیش از ۲۹ میلیون نفر در سراسر جهان به این بیماری مبتلا شدهاند و بیش از ۹۰۰ هزار نفر هم جان خود را از دست دادهاند.
- نویسنده :
- منبع : فارس