علیرضا رییسی روز پنجشنبه در گفت وگو با ایرنا درباره آغاز طرح آزمایشی ادغام طب ایرانی در شبکه بهداشت که
امروز توسط وزیر بهداشت به صورت ویدیو کنفرانس در اردکان یزد آغاز میشود، افزود: بسیاری از مردم در زمینه طب سنتی و ایرانی سوالهایی دارند و در این زمینه بهورزها در خانههای بهداشت میتوانند به آنها مشاوره بدهند. اگر به این نیازها توجه نشود، باعث بروز صدمههایی به سلامت مردم میشود.
وی ادامه داد: وزارت بهداشت به طب مکمل در کنار طب رایج اعتقاد دارد و باید به نیاز مردم پاسخ داده شود این نیاز در جامعه وجود دارد.
معاون وزیر بهداشت بیان کرد: اکنون طرح ادغام طب ایرانی در شبکه بهداشت به صورت آزمایشی در استان یزد آغاز شده است بهورزها در خانههای بهداشت این آموزشها را میبینند و احتمالا حدود سه ماه این طرح به صورت آزمایشی اجرا میشود.
رییسی اظهار کرد: این آموزشها به صورت علمی به بهورزان داده میشود و اگر مورد تایید واقع شود، جزو درسهای بهورزها هم منظور خواهد شد.
بر اساس این گزارش، بر این اساس خدمات طب ایرانی به صورت آزمایشی در نظام شبکه بهداشت و درمان شهرستان اردکان ادغام شده و اجرای موفقیتآمیز آن میتواند الگویی برای دیگر شبکههای بهداشتی و درمانی کشور باشد.
اجرای این طرح از حدود یک سال گذشته در دستور کار قرار گرفته و در حال حاضر کمیتههای علمی، اجرایی، پایش و ارزشیابی طرح تشکیل شدهاند و با افتتاح رسمی آن، دورههای آموزشی درباره محتوای طرح نیز برای مربیان بهورزی و کارشناسان بخش بهداشت برگزار میشود.
طب ایرانی به عنوان جزء جدا نشدنی دیرینه فرهنگی کشور، با آموزههای مبتنی بر اصلاح سبک زندگی خود میتواند اثرات چشمگیری در پیشگیری از بروز بیماریها داشته باشد و نظام شبکه بهداشتی و درمانی به عنوان اساسیترین ساختار در نظام سلامت کشور، نقش مهمی در پیشگیری از بروز بیماریها و حفاظت از سلامت جامعه بر عهده دارد که با اجرای طرح ادغام خدمات طب ایرانی در این سیستم یکپارچه، زمینهای مناسب برای بهرهمندی مردم از خدمات این حوزه، بهدور از افراط و تفریط، فراهم میشود.
- نویسنده :
- منبع :