19 دی آنلاین: معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رییس سازمان بهزیستی گفت: سالانه ۶۷ هزار تصادف جاده‌ای منجر به معلولیت در کشور رخ می‌دهد که اگر تعداد این تصادفات کاهش یابد، می‌توان خدمات بیشتری به جامعه هدف بهزیستی ارائه داد.
سید جواد حسینی روز یکشنبه در نخستین نشست شورای اداری تربت‌حیدریه در سال جدید افزود: این موضوع اثرات زیان باری بر کیفیت زندگی آسیب دیدگان و خانواده هایشان دارد، از این رو باید تلاش شود با اصلاح فرهنگ رانندگی، بهبود کیفیت خودروها و جاده‌ها، تلفات کمتری در جاده‌ها و خیابان‌ها بر اثر تصادفات رخ دهد.
وی اضافه کرد: کاهش تلفات جاده ای و تبعات آن نیازمند همراهی همه مسوولان و مردم است.
رییس سازمان بهزیستی در بخش دیگری از سخنان خود ابراز کرد: جای ساختار مددکار اجتماعی در آموزش و پرورش برای محافظت روانی و اجتماعی از دانش آموزان خالی است.
وی گفت: این ساختار اکنون در بهزیستی فعال است و نزدیک به ۴۰۰ اورژانس اجتماعی داریم که روزانه شرایط معضلات اجتماعی را احساس می‌کنند.
حسینی اشاره کرد: بهزیستی تنها دستگاهی است که در کنار پلیس، خدمات حرفه‌ای و امدادی در صحنه ارائه می‌دهد.
وی ادامه داد: جامعه هدف زیر پوشش بهزیستی کشور که خدمات مستمری، غیرنقدی یا حمایتی از این سازمان دریافت می کنند، بیش از هشت میلیون نفر است که افزون بر ۱۰ درصد جمعیت کشور را شامل می‌شوند.
رییس سازمان بهزیستی کشور گفت: اکنون شاهد ناترازی بین  منابع و نیروی انسانی موجود با خدمات ارائه شده هستیم، به‌ عنوان مثال بهزیستی تربت‌حیدریه با ۴۵ مرکز خدماتی و ۴۲ نیروی انسانی باید ۱۷۰ خدمت ارائه دهد.
۴۰ درصد تسهیلات منجر به اشتغال پایدار مددجویان بهزیستی نمی‌شود
وی با بیان اینکه اکنون ۲.۴ بودجه عمومی کشور به سازمان بهزیستی اختصاص دارد، افزود: مجلس شورای اسلامی امسال ۴۰ درصد مستمری ماهانه افراد تحت حمایت بهزیستی را افزایش داده است.
حسینی با اشاره به اینکه امسال ۱۶۰ هزار میلیارد ریال به اشتغال مددجویان بهزیستی اختصاص یافته، بیان کرد: البته طبق بررسی ها حدود ۴۰ درصد این تسهیلات منجر به اشتغال پایدار نمی‌شود و ورشکستگی مددکار را بدنبال دارد.
وی گفت: برای جلوگیری از ادامه‌ بروز این معضل در گام نخست احساس نیاز به تسهیل‌گر شغلی کردیم که در این راستا ۵۰۰ نفر آموزش دیدند تا افراد را هدایت کنند.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیان کرد: در گام بعدی نیز صندوق حمایت از اشتغال معلولان راه‌اندازی شده است که از اردیبهشت ماه امسال آغاز به کار می‌کند.
وی افزود: در گام سوم تسهیلات در قالب شرکت‌های تعاونی پرداخت می‌شود تا با ایجاد فرصت‌های شغلی هدایت و پایداری شکل بگیرد.
حسینی تصریح کرد: بنابراین در گام نخست طرح پنل‌های خورشیدی را برای افراد زیر پوشش اجرا می‌کنیم که مددجو نه به بانک می‌رود و نه نیاز به ضامن دارد و با اجرای این طرح ماهانه ۴۵ میلیون ریال دریافت می‌کند.
  • نویسنده :
  • منبع :