19 دی آنلاین: مدیر ارتباطات و امور بین‌الملل شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه اعلام کرد: همزمان با بازگشت ساعات کاری ادارات به حالت قبل زمان آغاز خدمات‌رسانی مترو تهران و حومه نیز از روز سه‌شنبه یکم مهرماه تغییر می‌کند.
به گزارش شهرداری تهران، هادی زند روز یکشنبه با اشاره به پایان تغییرات موقت در برنامه کاری ادارات گفت: از روز سه‌شنبه یکم مهرماه، فعالیت مترو تهران در تمامی خطوط هفت‌گانه همانند گذشته از ساعت ۵:۳۰ بامداد آغاز و حرکت آخرین قطارها از مبادی خطوط رأس ساعت ۲۲ خواهد بود.
وی بیان کرد: سرویس‌دهی در خطوط حومه‌ای پرند و هشتگرد طبق برنامه زمان‌بندی قبلی و بدون تغییر ادامه خواهد داشت.
بر اساس این گزارش؛ در بازه زمانی ۲۰ اردیبهشت تا یکم مهرماه، به دلیل تغییر ساعات کاری ادارات، خدمات‌رسانی مترو در روزهای اداری یک ساعت زودتر و از ساعت ۴:۳۰ بامداد آغاز می‌شد.
مترو تهران و حومه در هفت خط و بیش از ۱۵۰ ایستگاه فعال است.

  • نویسنده :
  • منبع :