تعداد جهانی مبتلایان کرونا به دو میلیون و ۵۰۰ هزار نفر رسید
موارد ابتلا به کووید-۱۹ در جهان به دو میلیون و ۵۰۰ هزار نفر نزدیک شده و ایالات متحده آمریکا همچنان کانون اصلی شیوع کروناویروس است.
۹۱ نفر به جان باختگان کرونا در ایران اضافه شد
رئیس مرکز اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: تاکنون ۸۳ هزار و ۵۰۵ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت ۹۱ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، تعداد جان باختگان کرونا در کشور به ۵۲۰۹ نفر رسید.
دانشگاه آکسفورد یک میلیون دوز واکسن کرونا میسازد
دانشمندان دانشگاه "آکسفورد" انگلیس در مطالعه اخیرشان در حال تولید یک میلیون دوز از واکسن کووید-۱۹ هستند.
آغاز پروژه جمعآوری پلاسمای بهبودیافتگان کرونا از فردا
مدیرعامل سازمان انتقال خون از بهبود یافتگان کووید ۱۹ خواست با حضور در مراکز جامع اهدای پلاسما، در پروژه جمعآوری و ذخیره پلاسما با هدف تامین نیازهای درمانی بیماران کرونا شرکت کنند.
مشکلات گوارشی، علائم جدید ویروس کرونا
محققان دریافتند بسیاری از بیماران مبتلا به ویروس کرونا (کووید-۱۹) علاوه بر علایم تنفسی، دارای علایم گوارشی شامل کم اشتهایی، حالت تهوع، استفراغ و اسهال نیز هستند.
تکذیب آلوده شدن آبهای زیرزمینی به ویروس کرونا از طریق اجساد
همزمان با شیوع ویروس کرونا اخباری در سایتها و فضای مجازی منتشر شد که اجساد فوتشدگان بیماران کرونایی از طریق خاک به آبهای زیرزمینی انتقال پیدا میکند و باعث آلودگی آنها میشود.
اولین آزمایش انسانی واکسن غیرفعال کرونا در جهان
اولین واکسن غیرفعال جهان برای مهار بیماری کووید-۱۹ در شهر جیائوزو واقع در استان هنان چین، همسایه شمالی مرکز شیوع بیماری یعنی استان هوبی، روز سه شنبه وارد فاز کارآزمایی بالینی میشود.
آمار مبتلایان کووید۱۹ در کشور به ۷۹۴۹۴ نفر رسید
سخنگوی وزارت بهداشت آخرین آمار بیماری کووید-۱۹ در کشور را اعلام کرد.
چین: شواهدی درباره تولید کرونا در آزمایشگاه وجود ندارد
سخنگوی دستگاه دیپلماسی چین در واکنش به اتهام جدید آمریکا مبنی بر اینکه ممکن است «کووید 19 به علت کوتاهی تدابیر ایمنی پژوهشگاه ویروس شناسی ووهان به بیرون سرایت کرده باشد» هشدار داد مقامات سازمان بهداشت جهانی بارها تاکید کرده اند که هیچ شواهدی درباره تولید کووید 19 در آزمایشگاه وجود ندارد.
حریرچی: کرونا در پاییز اوج میگیرد
معاون کل وزارت بهداشت گفت: در ۱۲ تا ۱۸ ماه آینده امکان تولید واکسن ویروس کرونا وجود ندارد و این ویروس در پاییز آینده احتمالا به اوج میرسد و در کنار آن ویروس آنفلوآنزا نیز پس از ۱۱ سال به پیک خواهد رسید.
علائم متفاوت کرونا در کودکان چگونه است؟
فوق تخصص عفونی اطفال دانشگاه علوم پزشکی مازندران درباره علائم کرونا در کودکان توضیحاتی داد.
جانباختگان الکل در فارس به ۹۷ نفر رسید
رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی فارس از جان باختن ۹۷ نفر به دلیل مسمومیت با الکل صنعتی در استان خبر داد.
۳ واکسن کرونا در چین به مرحله آزمایش بالینی رسیده است
رادیو و تلویزیون مرکزی چین به نقل از کارگروه شورای دولتی چین برای پیشگیری و مهار کرونا اعلام کرد که اخیراً ۳ واکسن جدید برای مهار کرونا در این کشور تولید شده و به مرحله آزمایش بالینی رسیده است.
سازمان جهانی بهداشت: کرونا ۱۰ برابر مرگبارتر از آنفلونزاست
سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد که قدرت کشندگی بیماری کووید ۱۹، ده برابر آنفولانزای اچ۱ ان۱ است.
دستور جمع آوری رانیتیدین صادر شد
سازمان غذا و دارو در اطلاعیهای دستور جمع آوری و حذف تمامی فرآوردههای رانیتیدین بازار دارویی کشور را از تاریخ ۲۴ فروردین صادر کرد.
وزیر بهداشت: واکسن تا ۲ سال دیگر به ما نمیرسد
وزیر بهداشت با بیان اینکه فعلا هیچکس توان پیشبینی خاصی ندارد و نمیدانیم کرونا با ما و با جهان چه خواهد کرد، گفت: فکر میکنم واکسن کرونا تا دو سال دیگر به ما نمیرسد. من خودم را برای روزهای بسیار سخت تری آماده کردهام؛ روزهایی که ممکن است همزمان با کرونا قرار باشد آنفولآنزای فصلی را نیز تجربه کنیم.
شناسایی۱۶۱۷ بیمار جدید مبتلا به کرونا/ آمار فوتیها افزایش یافت
سخنگوی وزارت بهداشت ضمن تشریح آخرین آمار مبتلایان به ویروس کرونا در کشور گفت: ۴۵ هزار و ۹۸۳ نفر از مبتلایان به کرونا بهبود یافتند؛ مجموع جانباختگان این بیماری در کشور به ۴۵۸۵ مورد رسید.
(تصویر) تنها روش صحیح استفاده از ماسک
با شیوع کروناویروس جدید و توصیه بسیاری از کشورها مبنی بر استفاده از ماسک، بسیاری از افراد در محیطهای خارج از خانه از ماسک استفاده میکنند اما روش پوشیدن این ماسکها در برخی از افراد اشتباه است و آنها را بیاثر میکند.
جهانپور: تست سریع آنتی بادی کرونا در ایران تولید شد
سخنگوی ستاد ملی مدیریت کرونا گفت: تست شناسایی آنتی بادی کووید ۱۹ و تست سریع کرونا بر اساس شناسایی آنتی بادی در ایران تولید شد و به زودی در دسترس قرار می گیرد.
سازمان جهانی بهداشت: برداشتن قرنطینه مرگبار خواهد بود
سازمان بهداشت جهانی به کشورها هشدار داد که نسبت به لغو محدودیتهای تعیینشده برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونای جدید (کووید -۱۹) محتاطانه عمل کنند.