19 دی: دبیرکل مجمع هماهنگی پیروان امام و رهبری استان قم گفت: تکمیل پروژه‌های کلان قم نیازمند تصمیم‌گیری‌های کارشناسانه و مدیریت جهادی است که امیدوارم پروژه‌های کلان قم با درایت استاندار جدید، به پیشرفت‌های خوبی نائل آید.
حجت الاسلام والمسلمین علی بنایی در جلسه هفتگی مجمع هماهنگی پیروان امام و رهبری استان قم، انتصاب استاندار جدید قم، سردار شاهچراغی، را تبریک گفت و اظهار داشت: سردار شاهچراغی، عالم‌زاده‌ای شناخته شده و متولد قم است و از قدیم‌الایام با مسائل استان قم کاملاً آشنایی داشته‌اند و در ایفای مسئولیت‌های محوله در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی موفق بوده است.

وی افزود: ما این انتصاب را به فال نیک می‌گیریم و همگی برای موفقیت ایشان آرزوی توفیق داریم و امیدواریم ایشان با تکیه و اعتماد به کارشناسان خبره و امین و نیروهای بومی استان که در طی سالیان گذشته صلاحیت و شایستگی اجرایی خود را به اثبات رسانده‌اند، بتوانند در ایام مسئولیت، دِین خود را به استان ادا کنند و نقش خود را در آبادانی و توسعه استان کریمه اهل بیت -سلام الله علی‌ها- با موفقیت به انجام برسانند.

نماینده ادوار قم در مجلس شورای اسلامی در ادامه گفت: مسائل کلان قم از جمله، مدیریت منابع آبی استان، جذب سرمایه‌گذار برای ایجاد صنایع «های تک»، رفع موانع احداث فرودگاه بین‌المللی قم، شکوفاسازی منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان، توسعه مرزهای جغرافیایی استان، عمران و بازسازی بافت فرسوده شهر قم که از زمان‌های گذشته به ارث رسیده است و پرونده آن‌ها همچنان بازمانده است، نیازمند تصمیم‌گیری‌های کارشناسانه و مدیریت جهادی است که امیدوارم این پروژه‌ها با درایت استاندار جدید، به پیشرفت‌های خوبی نائل آید.

وی افزود: آقای شاهچراغی استاندار قم بحمدالله از آشنایی عمیق‌تر و بهتری نسبت به فعالیت‌های اجتماعی و تبیینی مجمع هماهنگی پیروان امام و رهبری استان قم و مباحث هفتگی و آثار علمی منتشره این مجمع و نیز کانون هم‌اندیشی تعالی و توسعه استان قم (اتاق فکر توسعه استان قم) و بنیاد قم‌پژوهی برخوردار است.

حجت الاسلام بنایی سپس گفت: آشنایی آقای شاهچراغی با معضلات و تنگناهای قم و ظرفیت عظیم علمی حوزه علمیه و مرجعیت شیعه مستقر در قم به‌عنوان یک کلان‌شهر علمی و اثرگذار در عالم اسلام، نویدبخش موفقیت‌های آتی ایشان است.

وی افزود: در بعد فرهنگی و معنوی، قم به عنوان حرم اهل بیت علیهم السلام و وجود مسجد مقدس جمکران و صدها زیارتگاه و اماکن زیارتی و سیاحتی و چندین کتابخانه ارزشمند ملی و نیز صدها کتابخانه شخصی و مرکزیت حوزه‌های علمیه و حضور مراجع عظام تقلید و ظرفیت‌های فراوان دیگر، شایستگی برگزیده شدن به عنوان «پایتخت فرهنگی جهان اسلام» را دارد؛ زیرا این ظرفیت‌های عظیم و بی‌مانند در جهان اسلام نظیر ندارد.

رئیس کانون هم‌اندیشی تعالی و توسعه استان قم ادامه داد: امیدواریم با همدلی و هم‌افزایی عناصر دلسوز و علاقه‌مند به اسلام و انقلاب، در دور مسئولیت ایشان شاهد رشد و شکوفایی اقتصادی و ارتقای همه‌جانبه استان مقدس قم باشیم.

وی در پایان گفت: ضمن اعلام آمادگی این مجموعه جهت همکاری با استاندار جدید، این فراز از عهدنامه حضرت امیرالمؤمنین -علیه‌السلام- به مالک اشتر را تقدیم ایشان می‌نماییم: «وَ أَشْعِرْ قَلْبَكَ الرَّحْمَةَ لِلرَّعِيَّةِ وَ الْمَحَبَّةَ لَهُمْ وَ اللُّطفَ بِهِمْ، ... فَإِنَّهُمْ صِنْفَانِ: إِمَّا أَخٌ لَكَ فِي الدِّينِ وَ إِمَّا نَظِيرٌ لَكَ فِي الْخَلْقِ....»

  • نویسنده :
  • منبع :