سازمان جهانی بهداشت: کرونا ۱۰ برابر مرگبارتر از آنفلونزاست
سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد که قدرت کشندگی بیماری کووید ۱۹، ده برابر آنفولانزای اچ۱ ان۱ است.
دستور جمع آوری رانیتیدین صادر شد
سازمان غذا و دارو در اطلاعیهای دستور جمع آوری و حذف تمامی فرآوردههای رانیتیدین بازار دارویی کشور را از تاریخ ۲۴ فروردین صادر کرد.
وزیر بهداشت: واکسن تا ۲ سال دیگر به ما نمیرسد
وزیر بهداشت با بیان اینکه فعلا هیچکس توان پیشبینی خاصی ندارد و نمیدانیم کرونا با ما و با جهان چه خواهد کرد، گفت: فکر میکنم واکسن کرونا تا دو سال دیگر به ما نمیرسد. من خودم را برای روزهای بسیار سخت تری آماده کردهام؛ روزهایی که ممکن است همزمان با کرونا قرار باشد آنفولآنزای فصلی را نیز تجربه کنیم.
شناسایی۱۶۱۷ بیمار جدید مبتلا به کرونا/ آمار فوتیها افزایش یافت
سخنگوی وزارت بهداشت ضمن تشریح آخرین آمار مبتلایان به ویروس کرونا در کشور گفت: ۴۵ هزار و ۹۸۳ نفر از مبتلایان به کرونا بهبود یافتند؛ مجموع جانباختگان این بیماری در کشور به ۴۵۸۵ مورد رسید.
(تصویر) تنها روش صحیح استفاده از ماسک
با شیوع کروناویروس جدید و توصیه بسیاری از کشورها مبنی بر استفاده از ماسک، بسیاری از افراد در محیطهای خارج از خانه از ماسک استفاده میکنند اما روش پوشیدن این ماسکها در برخی از افراد اشتباه است و آنها را بیاثر میکند.
جهانپور: تست سریع آنتی بادی کرونا در ایران تولید شد
سخنگوی ستاد ملی مدیریت کرونا گفت: تست شناسایی آنتی بادی کووید ۱۹ و تست سریع کرونا بر اساس شناسایی آنتی بادی در ایران تولید شد و به زودی در دسترس قرار می گیرد.
سازمان جهانی بهداشت: برداشتن قرنطینه مرگبار خواهد بود
سازمان بهداشت جهانی به کشورها هشدار داد که نسبت به لغو محدودیتهای تعیینشده برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونای جدید (کووید -۱۹) محتاطانه عمل کنند.
تعداد مبتلایان کرونا در کشور به ۷۰۰۲۹ نفر رسید
دکتر جهانپور سخنگوی وزارت بهداشت اعلام کرد: از دیروز تا امروز ۲۳ فروردین ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی ۱۸۳۷ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد.
هند روش پلاسما درمانی را برای بیماران کرونایی اجرایی می کند
رسانه های هند روز جمعه از موافقت مقامات بهداشتی و تحقیقاتی این کشور برای اجرایی کردن روش پلاسما (استفاده از پلاسما بیماران بهبود یافته) در درمان مبتلایان به ویروس کرونا خبر داده اند.
شمار جانباختگان کرونا در جهان از ۱۰۰ هزار نفر فراتر رفت
آخرین آمار مربوط به کووید۱۹ حاکی است که شمار افرادی که در سراسر جهان جان خود را در اثر ابتلا به این ویروس از دست دادهاند، از ۱۰۰ هزار نفر گذشت.
تحویل ۴۵ دستگاه سیتیاسکن جدید به بیمارستانها
رئیس هیات امنای صرفهجویی ارزی در معالجه بیماران وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: ۴۵ دستگاه سیتیاسکن به بیمارستانهای دانشگاههای علوم پزشکی کشور تحویل شد.
آغاز مرحله جدید طرح فاصلهگذاری هوشمند از امروز
معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار تهران گفت: مرحله جدید طرح فاصله گذاری هوشمند از روز شنبه (٢٣ فروردین ماه) در استان تهران اجرا میشود.
شناسایی سه گونه مختلف ویروس کرونا
روزنامه دیلیمیل گزارش داد، محققان دانشگاه کمبریج موفق به شناسایی سه گونه مرگبار ویروس کرونا شدهاند.
کرونا در ایران؛ آمار جانباختگان به ۴۱۱۰ نفر رسید
سخنگوی وزارت بهداشت از شناسایی ۱۶۳۴ مورد جدید کرونا در کشور خبر داد.
تولید و توزیع داروی "رانیتیدین" متوقف شد
مدیرکل امور دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو دستور توقف تولید و توزیع قرص و آمپول رانیتیدین را از ۱۹ فروردین ماه ۱۳۹۹، صادر کرد.
افزایش چندبرابری تلفات مصرف الکل در کشور
سازمان پزشکی قانونی کشور اعلام کرد که از ابتدای اسفند ماه سال ۱۳۹۸ تا ۱۹ فروردین ماه سال جاری ۷۲۸ نفر به دلیل مسمومیت ناشی از مصرف الکل به این سازمان ارجاع شده اند، این در حالی است که کل آمار تلفات ناشی از مصرف الکل در مدت مشابه سال قبل (اسفند ۹۷ و فروردین ۹۸) در کشور ۶۶ نفر بوده است.
متخصصان: آسیبهای پوستی از علائم احتمالی کرونا است
متخصصان فرانسوی احتمال میدهند که آسیبهای پوستی نیز از جمله علائم ابتلا به نوع جدید ویروس کرونا باشد.
توزیع بستههای بهداشتی بین بیماران خاص و حاشیه نشین
معاون جذب سازمان داوطلبان هلال احمر از توزیع اقلام بهداشتی در نقاط حاشیه نشین شهرها و بین بیماران خاص توسط سازمان داوطلبان هلال احمر خبر داد.
گزارش سازمان جهانی بهداشت از وضعیت کرونا در ایران
مدیر منطقهای عملیات اضطراری سازمان جهانی بهداشت تأکید کرد که به واسطه افزایش اقدامات کنترلی در ایران، ابتلا به شیوع کرونا در این کشور به سطح ثابت رسیده و حتی طی روزهای اخیر روند نزولی داشته است.
سازمان بهداشت جهانی تاکید کرد: کرونا از طریق هوا منتقل نمی شود
«ریچارد برنان» مدیر فوریت های پزشکی منطقه ای در سازمان بهداشت جهانی گفت: ویروس کرونای جدید از طریق هوا منتقل نمی شود و تنها از طریق ترشحات تنفسی فرد مبتلا یا لمس سطوح آلوده به ویروس منتقل می شود.