«بنیاد بینالمللی اربعین» آغاز به کار کرد/ چگونگی برپایی مراسم امسال مشخص نیست
۱۹ دی: بنیاد بینالمللی اربعین، با حضور فعالان فرهنگی و پژوهشی ۱۰ کشور جهان اسلام آغاز به کار کرد و اساسنامه آن در مجمع عمومی به تصویب رسید.
اجرای سیاستهای کلان نظام مبنای کار مجلس شورای اسلامی است
19 دی: رییس مجلس شورای اسلامی با اشاره به سیاست های کلان نظام که در ۱۷ بند از سوی مقام معظم رهبری به مجلس ابلاغ شده است، گفت: اجرای این سیاست ها مبنای کار مجلس و همچنین شورای نگهبان و مجمع تشخیص مصلحت است.
حرکت نفتکشهای ایرانی به ونزوئلا تحمیل اراده به دشمن بود
۱۹ دی: فرماندهکل سپاه با اشاره به حرکت نفتکشهای ایران به سمت ونزوئلا و حضور در این کشور گفت: ما مشق اقتدار کردیم. بزرگترین رزمایش اقتدار ما تحمیل اراده و حرکت کشتیهای ما در دریاهای آزاد از خلیج فارس تا ونزوئلا بود.
بخش دیگر پرونده طبری هنوز در دادسراست/تحقیقات تکمیلی ادامه دارد
سخنگوی قوه قضاییه با اشاره به برگزاری دادگاه اکبر طبری، گفت: نظام به صورت کلی و دستگاه قضا به صورت بخشی از ارکان نظام، به هیچ عنوان فساد را برنمیتابد و به جریان فساد اجازه فعالیت نمیدهد.
همه آرزوهای یک سال اخیر برای صنایع دستی
۱۹ دی: خیلیها آرزوهایی برای صنایع دستی در یکسال اخیر کردند وعدهها و امیدهایی به فعالان صنایع دستی داده شد که اگر همه آنها محقق میشد امروز این صنعت جایگاه بهتری در میان ایرانیهای هنرمند داشت.
سینمای دهه ۹۰ را نمیتوان همانند دهه ۷۰ مدیریت کرد
۱۹ دی: رئیس سازمان سینمایی، با تأکید بر اینکه در دهه ۹۰ نمیتوان همانند دهه ۷۰ در سینما و عرصههای فرهنگی مدیریت کرد، گفت: تغییرات ایجاد شده در جامعه و در زمینه تکنولوژی در اصل اجازه نمیدهد شیوه نظارت همانند گذشته باشد.
صدور حکم اعدام عامل شهادت سردار سلیمانی/سید محمود موسوی مجد کیست؟
سید محمود موسوی مجد جاسوسی است که با سازمانهای سیا و موساد همکاری داشت. حکم اعدام سیدمحمود موسوی مجد تایید شده و به زودی اجرا میشود.
روایت دژپسند از کسری بودجه سال ۹۹
19 دی: وزیر امور اقتصاد و دارایی گفت: برآورد ما نسبت به عدم تحقق درآمدها طی امسال آن هم در بدبینانهترین شرایط ۱۴۰ هزار میلیارد تومان خواهد بود.
حوزه علمیه تهدید کرونا را به فرصت تبدیل کرد
19 دی: مدیر حوزه های علمیه با بیان این که حوزه تهدید کرونا را به فرصت تبدیل کرد، گفت: امروز از افتخارات حوزه در پی این ویروس این است که ازحوزه صدای واحدی به بیرون از جامعه درز پیدا کرده است و حوزه توانسته منطق و الگوی منطبق بر عقلانیت و تدبیر در جامعه ارائه دهد.
پرداخت تسهیلات کرونایی کسب و کارها از شنبه آینده
19 دی: معاون توسعه کارافرینی و اشتغال وزارت تعاون گفت: بنگاههای اقتصادی متقاضی دریافت تسهیلات کرونایی که پرونده آنها به بانک معرفی شده از شنبه آینده تسهیلاتشان پرداخت میشود.
واکسن کرونا پاییز ۲۰۲۰ روانه بازار میشود
ژونگ نانشان، کارشناس ارشد تنفسی در چین گفت: ممکن است واکسن کووید-۱۹ در اوایل پاییز برای شرایط اورژانسی عرضه شود.
تأکید ظریف بر ضرورت اجرای توافقات سفر روحانی به عراق
19 دی: وزیر امور خارجه با اشاره به اهمیت موضوعات در دست پیگیری در حوزه روابط دو جانبه ایران و عراق بر ضرورت اجرای توافقات سفر ریاست جمهوری اسلامی ایران به عراق تأکید کرد.
در کمین پاستور ۱۴۰۰
از احمدینژاد تا قالیباف، از جلیلی تا عارف، از فتاح تا الهام، از دهقان تا همتی، از لاریجانی تا ظریف و حتی باهنر... گزینههایی برای ۱۴۰۰ که نامشان شنیده میشود. اگرچه اخیرا محسن مهرعلیزاده رئیس سازمان تربیت بدنی دولت اصلاحات گفته است که نامزد اصلاحطلبان در ۱۴۰۰ تأیید صلاحیت نخواهد شد.
رونمایی از جدیدترین کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری
فعال رسانه ای اصولگرا از جدیدترین کاندیدای انتخابات ۱۴۰۰ رونمایی کرد.
گمانه زنی درباره گزینههای انتخابات ۱۴۰۰
۲ نفر که روزی رقبای روحانی بودند و امروز روسای قوا همچنان به عنوان گزینههای ریاستجمهوری بعدی مطرحند.
لاریجانی، روحانیِ اصلاحطلبان میشود؟
اصلاحطلبان در شرایطی بهسر میبرند که از یکسو مجلس را به طور کامل از دست دادهاند و در بهترین حالت به تعداد اندک اصلاحطلبان غیرسرشناس و مستقلین چشم دوختهاند و از سوی دیگر با توجه به نبود راهبرد مشخص انتخاباتی بسیار سخت به نظر میرسد که بتوانند در انتخابات ریاستجمهوری سال 1400 با یک نیروی کاملا اصلاحطلب فاتح انتخابات باشند.
قالیباف گرفتار مثلث برمودای احمدینژادیها/بازی بهم زنها وارد شدند
شاید اگر دو ماه پیش سوال میشد که رئیس مجلس یازدهم چه کسی خواهد بود با اطمینان بیشتری میشد پاسخ داد؛ آن روز تنها یک اسم به گوش میرسید و آن «محمدباقر قالیباف» بود اما کمکم تحرکات رقبا و پیدا شدن سر و کله اسامی دیگر، لبخند رضایت را روی صورت آقای خلبان کمرنگتر کرد .
بازگشت معجزه هزاره سوم!
علیاکبر جوانفکر، مشاور محمود احمدینژاد، درحالی تلویحا از ورود محمود احمدینژاد به انتخابات ۱۴۰۰ پردهبرداری کرده که شنیدههای خبرنگار ما نیز حاکی از این است که نزدیکان رئیس سابق دولت تکاپو و تحرکات خود را برای یارگیری بهنفع او با رایزنی اقشار مختلف آغاز کردهاند.
پشت پرده انصراف زاکانی از نامردی ریاست مجلس؛ قالیباف به هدف خود نزدیک شد
با انصراف علیرضازاکانی صحنه رقابت برای ریاست مجلس یازدهم شفافتر شده است، تاکنون نامزدی محمد باقر قالیباف قطعی است و در کنار او شمس الدین حسینی وزیر اقتصاد دولت احمدی نژاد احتمالا به عنوان نماینده جریان احمدی نژاد، فریدون عباسی رئیس سازمان انرژی اتمی در دولت دهم نامزدی خود را اعلام کردهاند. حزب موتلفه نیز اعلام کرده میرسلیم گزینه مناسب برای ریاست مجلس است، از سویی مرتضی آقاتهرانی دبیرکل جبهه پایداری، علی نیکزاد وزیر مسکن دولت احمدینژاد، حاجیبابایی وزیر پیشین آموزش و پرورش و نماینده کنونی همدان از جمله نامزدهای احتمالی دیگر برای کسب کرسی ریاست مجلساند.
قالیباف: «رئیس نشوم به مجلس نمیآیم»
«ولعی برای ریاست مجلس ندارم». این پاسخ علی لاریجانی در سال ۹۱ به کسانی است که مدتها به دنبال موضع شفاف رئیس مجلس هشتم درباره ریاست در مجلس نهم هستند. برخلاف محمدباقر قالیباف که گفته میشود در جلسههای مختلف گفته است: «اگر رئیس مجلس نشوم، به مجلس نمیآیم». علی لاریجانی همان زمان گفته بود که «حتی اگر بهعنوان رئیس مجلس نیز انتخاب نشود، ثلمهای به عالم اسلام وارد نمیشود».