«دهه محسنیه» نشانه افراطگرایی است/ لطمهای به اعتماد عمومی
19 دی: عضو هیئت علمی دانشگاه مفید با اشاره به رواج برخی دههسازیها در سالهای اخیر مانند دهه محسنیه، تاکید کرد: رواج مناسک بدون پشتوانه دینی و تاریخی نه تنها کمک به دینداری مردم نیست بلکه نتیجه عکس دارد و سبب دلزدگی بخشی از جامعه، کاهش سرمایه اجتماعی و دامن زدن به اختلافات مذهبی میشود.
طرح مقوله امت و امامت عبور از جمهوری اسلامی ایران است
19 دی: یکی از اساتید حوزه و دانشگاه گفت: طرح نظریه امت و امامت در ابتدای دولت سیزدهم و آن هم توسط دولتمردان آغازی برای عبور از مردم سالاری دینی و قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران است.
سلیمی نمین: هیچ دلیلی ندارد رئیسی را مالک اشتر زمانه بنامیم
19 دی: عباس سلیمی نمین از چهره های سیاسی اصولگرا بر این باور است که نباید رئیسی را در حصاری قرار دهیم. گفتن اینکه رییسی مالک اشتر زمانه است او را در یک حصاری قرار می دهد که یقینا برای ما دیدن ضعف های او سخت خواهد بود.
۳ پیامی که نشست بغداد مخابره خواهد کرد
19 دی: یک دیپلمات پیشین کشورمان با بیان این که هر گونه نشست بین کشورهای منطقه فی نفسه خوب است، گفت : اگر اراده سیاسی بین رهبران کشورهای منطقه باشد، نشست بغداد، قدم خوبی برای ایجاد گفتمان جدید و تبدیل به گفتمان غالب خواهد بود.
استثمار خبرنگاران از بهرهکشی دوران بردهداری بدتر است
19 دی: یک خبرنگار پیشکسوت قمی گفت: هرکسی که دلسوز جامعه رسانهای است باید براساس منافع ملی و رسانه ای کشور، برای ایجاد یک سازمان صنفی گسترده و قدرتمند در کشور تلاش کند.
انتقاد یک نماینده از بررسی مخفیانه طرح ضداینترنت درمجلس
19 دی: محسن زنگنه، نماینده اصولگرای مجلس، در خصوص طرح ضد اینترنت مجلس به جماران گفت: اکثر نمایندگان این مجلس معتقد به بحث «شفافیت» بوده اند و یکی از مصادیق شفافیت همین است که این بحث ها در فضای آزاد صحبت شود و مردم و کارشناسان نظر بدهند.
درخواست برای حضور ایران در افغانستان، دام است
19 دی: رییس پیشین ستاد افغانستان وزارت خارجه، برخی درخواستها، انتظارات و توقعات از ایران درباره افغانستان را منطقی ندانست و گفت: برخی از این مسائل یک نوع دام پهن کردن برای ایران است تا وارد افغانستان شود و اگر این کار انجام شود، به یک نوع باتلاق شبیه است.
وجود ۲۷۰ متقاضی فرزندخواندگی در قم/ پذیرش ۴۰۲ کودک کار
۱۹ دی: معاون امور اجتماعی بهزیستی قم با بیان اینکه ۲۷۰ متقاضی فرزند در قم هستند، گفت: فرزند پس از تحویل، شش ماه تا دو سال تحت نظارت بهزیستی است.
مشکل کشور در زمینه نوع اجرای دموکراسی است/ خاطراتی از مرحوم محتشمیپور
19 دی: حجت الاسلام ناطق نوری با بیان اینکه مشکل کشور در زمینه نوع اجرای دموکراسی است، گفت: ما دموکراسی را به کشورمان آوردهایم ولی ابزارش را نداریم.
بحث علنی شدن توافق با چین، موضوعی انحرافی و مشکوک است
19 دی: دیپلمات پیشین کشورمان تاکیدها و اصرارها بر علنی شدن توافق با چین را " یک بحث انحرافی و مشکوک" دانست و گفت: هیچ کشوری در دنیا توافق های خود با سایر کشورها را علنی نکرده و نمی کند چون نمی خواهند کشورهای رقیب با دشمن از محتوای آن مطلع شوند. وی تفاهم ایران و چین برای ترسیم نقشه راه همکاریها در ۲۵ سال آینده را یک "تصمیم درست و ضروری" دانست و گفت: این تفاهم باید خیلی زودتر انجام می شد.
امیدوارم روزی روایت صحیحی از حوادث آبان ۹۸ بیان شود/آمار جانباختگان همان ۲۳۰ نفر است
19 دی: معاون امنیتی انتظامی وزارت کشور با بیان اینکه تامین امنیت کشور شبانهروزی است و روز تعطیل و غیرتعطیل ندارد، گفت: اگر ۱۰۰ گروه تروریستی قصد عملیات تروریستی داخل کشور را داشته باشند ۹۹ درصد آن خنثی شود، قابل گزارش دهی نیست اما اگر یک مورد رخ دهد، مبنای اظهارنظر قرار میگیرد.
صادق خرازی: ظریف میتواند پدیده انتخابات باشد
19 دی: دبیرکل حزب ندای ایرانیان گفت: اصلاحات متعلق به گروهی خاص نیست، نمیپسندم عدهای به شکل غیردموکراتیک دیدگاههای خود را تحمیل کنند و از طرف اصلاحات صحبت کنند، نمیتوان با ادبیات رادیکال، ادعای روشنفکری و با ادبیات هویتگریز، احراز هویت و با ادبیات تند، تندروی را نقد کرد.
ظریف: با دعواهای داخلی نتوانستیم بهترین استفاده را از برجام داشته باشیم
19 دی: وزیر خارجه ایران اظهار کرد: همین برجامی که آقایان چندینبار دفن و تشییع جنازهاش کردند، باعث شد آمریکا دو بار در شورای امنیت شکست بخورد.
ظریف: پس از پایان مسئولیتم میتوانم واقعیات را بگویم
19 دی: وظیفه من این نیست که از محمد جواد ظریف یک شخصیت محبوب یا منفور بسازم، وظیفه من آن است که کاری که به من واگذار شده، را به نحو مطلوب به انجام برسانم.
تحریمها باید یکجا برداشته شود/ واقعگرایی در تصمیمات رهبری تبلور دارد
19 دی: رئیس پیشین مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: تدریجی عملکردن به نفع ما نیست. وقتی مذاکره در چالشهای چانهزنیهای خُرد بیفتد و آنوقت گروههای کارشناسی از هر دو طرف بنشینند گاهی یک شیطنتهایی میشود که حلش مشکل است. کلی عملکردن دقیقتر است؛ تحریمها باید یکجا برداشته شود.
آیتالله هاشمی عمیقا با اختیار بدون مسئولیت مخالف بود
19 دی: محمد هاشمی میگوید اگر در شرایط فعلی آیتالله هاشمی حضور داشت بر این باور بود که تمام تقصیرها بر گردن دولت نیست زیرا او هرگز مسئولیت را متوجه یک شخص و یک دستگاه نمیدانست. به گفته وی آیت الله هاشمی با اختیار بدون مسئولیت مخالف بود چرا که اساس مدیریت اسلامی با چنین رویهای مخالف است.
افزایش آسیبهای اجتماعی بهدلیل شرایط بد اقتصادی/ ضرورت توجه به اشتغال
۱۹ دی: یک عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی معتقد است هرچه شرایط اقتصادی بدتر میشود آمارهای ناهنجاریها و آسیبهای اجتماعی افزایش پیدا میکند.
سه طرح جدید مجلس برای ایجاد تعادل در بازار مسکن/ تأکید بر حمایت از خانهسازان
19 دی: عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه سه طرح جدید برای متعادل کردن بازار مسکن در دستور کار مجلس است، گفت: نبود شبکه ملی ارتباطات بازار مسکن را بی در و پیکر کرده است.
طرح «جهش تولید مسکن» در مراحل پایانی/ همکاری سه قوا راه نجات اقتصاد کشور است
۱۹ دی: عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه طرح «جهش تولید مسکن» مراحل پایانی را طی میکند، گفت: احتکار و دلالی مسبب تخریب بازار مسکن شده است.
تسهیلات با سود بالا تولیدکنندگان را به زمین زده است/ برخی بانکها دلال شدند
19 دی: سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تسهیلات بانکی با سود بالا تولیدکنندگان را به زمین زده است، گفت: دولت مشکل صنعتکاران با بانکها را حل کند.